Tunsalat med cremede grønne ærter og radiser

Ret: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds Glyngøre Albacore tun i olivenolie
  • 1 stk frisee salat
  • 2 stk avocado
  • ½ citron
  • 250 g kikærter (drænet)
  • 200 g feta el. salatost i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • Purløg, finthakket
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tag forsigtigt tunen ud af dåserne i store stykker (chunks) og lad dem dryppe af i en si eller på et stykke køkkenrulle.
  • Skyl, tør og riv salaten i mindre stykker.
  • Skær avocado ud i mindre tern og vend ternene i friskpresset citronsaft.
  • Anret salaten med tunstykker, avocadotern, drænede kikærter og feta. Dryp med olivenolie, drys med finthakket purløg og krydr med salt og peber.
  • Server evt. lidt godt brød til salaten.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!