Tunsalat med cremede grønne ærter og radiser
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 ds Glyngøre Albacore tun i olivenolie
- 1 stk frisee salat
- 2 stk avocado
- ½ citron
- 250 g kikærter (drænet)
- 200 g feta el. salatost i tern
- 1 spsk olivenolie
- Purløg, finthakket
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tag forsigtigt tunen ud af dåserne i store stykker (chunks) og lad dem dryppe af i en si eller på et stykke køkkenrulle.
- Skyl, tør og riv salaten i mindre stykker.
- Skær avocado ud i mindre tern og vend ternene i friskpresset citronsaft.
- Anret salaten med tunstykker, avocadotern, drænede kikærter og feta. Dryp med olivenolie, drys med finthakket purløg og krydr med salt og peber.
- Server evt. lidt godt brød til salaten.