Tunsalat med cremede grønne ærter og radiser

Ret: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. Glyngøre Tun i vand
  • 2,5 dl cremefraiche 18%
  • 1,5 dl mayonnaise
  • 4 dl friskbælgede ærter
  • 8 stk. radiser
  • 4 stk. forårsløg
  • Salt/peber
  • 1 stk. citron
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 stk. hjertesalat
  • 1 bk. jordbær

Sådan gør du

  • Dræn tun i en sigte. Lav en creme af cremefraiche, mayonnaise, ærter, radiser i fine tern og forårsløg i fine skiver. Smag til med salt, peber og citron. Vend forsigtigt den drænede tun i cremen.
  • Bag pitabrød efter emballagens anvisning. Skær bunden fra salaten - del, skyl og slyng den tør. Skyl jordbærrene.
  • Fyld de let afkølede pitabrød med salat og tunsalat. Er du på tur, så medbring fyld i bæger for sig - fyld pitabrødet på stedet.
  • Server jordbærrene som et smukt punktum.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!