Lune kippers med cremet spidskål
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 ds. Glyngøre Kippers i olie
- 1 stk. spidskål
- 2 dl cremefraiche 38%
- 1 bdt. radiser
- 1 bdt. dild
- 2 stk. ubehandlede citroner
- Salt/peber
- Rapsolie
Sådan gør du
- Læg kippersfileterne i et ovnfast fad og varm dem i ovnen i 10 min. ved 190°C.
- Rør cremefraiche med fine tern af radiser og finthakket dild til en creme (gem 4 dildkviste).
- Smag til med revet citronskal, salt og peber.
- Skær en citron i mindre stykker. Skær spidskål så fint som muligt, gerne på mandolinjern.
- Kog vand i en gryde og kom lidt salt og rapsolie i. Kom kålen i, kog op og tag straks gryden af varmen. Hæld kålen i en sigte.
- Anret velafdryppet kål pænt på en tallerken. Hæld cremen over med yderligere revet citronskal og dild. Anret de lune kippers og citron ved siden af.