Lune kippers med cremet spidskål

Ret: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. Glyngøre Kippers i olie
  • 1 stk. spidskål
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 1 bdt. radiser
  • 1 bdt. dild
  • 2 stk. ubehandlede citroner
  • Salt/peber
  • Rapsolie

Sådan gør du

  • Læg kippersfileterne i et ovnfast fad og varm dem i ovnen i 10 min. ved 190°C.
  • Rør cremefraiche med fine tern af radiser og finthakket dild til en creme (gem 4 dildkviste).
  • Smag til med revet citronskal, salt og peber.
  • Skær en citron i mindre stykker. Skær spidskål så fint som muligt, gerne på mandolinjern.
  • Kog vand i en gryde og kom lidt salt og rapsolie i. Kom kålen i, kog op og tag straks gryden af varmen. Hæld kålen i en sigte.
  • Anret velafdryppet kål pænt på en tallerken. Hæld cremen over med yderligere revet citronskal og dild. Anret de lune kippers og citron ved siden af.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!