Friske krydderhapsere med peberrodscreme
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 1 glas (500 g) Glyngøre Kryddersild i bidder
- 4 skiver rugbrød
- 1 stk. Granny Smith æble
- Citron
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. creme fraiche 38%
- 1 spsk. dijonsennep
- 50 g revet peberrod
- 1 stk. bananskalotteløg
- 16 stk. store kapersbær
- Dild
- Salt/peber
Sådan gør du
- Skær rugbrødsskiverne ud i 4 mindre stykker.
- Skær Granny Smith æblet ud i tynde skiver og dryp dem med citronsaft, så de ikke bliver brune.
- Rør mayonnaise, creme fraiche, dijonsennep, salt, peber og lidt citronsaft sammen og vend revet peberrod deri.
- Skær fine tynde ringe af skalotteløget.
- Anret hapserne med rugbrød, æbleskiver, bidder af kryddersild, peberrodscreme, kapersbær, løgringe og friskhakket dild med en lille madpind til at holde sammen på herlighederne.