Poke bowl med tun i tern
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 200 g Glyngøre Tun i tern
- 200 g spidsskål
- 0,5 agurk
- 1 avocado
- 4 forårsløg
- 150 g edamamebønner
- 1 limefrugt
- Sesamfrø
- Olie til stegning
Dressing
- 1 spsk sesamolie
- 1 spsk soja
- 1 spsk limesaft
- 1 spsk chilisauce
- 50 g mayonnaise
Sådan gør du
- Hæld lidt olie på en meget varm pande og lynsteg Glyngøre Tun i tern i ca. 30-60 sek. til de lige akkurat får lidt farve. Tag af panden og sæt til side.
- Snit kålen fint, skær agurk i tern og avocado i skiver. Rens og snit forårsløg fint.
- Rør dressingen godt sammen af alle ingredienserne. Smag evt. til med en anelse sukker.
- Anret grøntsagerne med et par både limefrugt i to skåle. Top med de lynstegte tuntern og drys med sesamfrø. Hæld lidt dressing over.
- TIP: Du kan riste sesamfrøene. Det giver en lækker, nøddeagtig smag.