Poke bowl med tun i tern

Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 200 g Glyngøre Tun i tern
  • 200 g spidsskål
  • 0,5 agurk
  • 1 avocado
  • 4 forårsløg
  • 150 g edamamebønner
  • 1 limefrugt
  • Sesamfrø
  • Olie til stegning

Dressing

  • 1 spsk sesamolie
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk chilisauce
  • 50 g mayonnaise

Sådan gør du

  • Hæld lidt olie på en meget varm pande og lynsteg Glyngøre Tun i tern i ca. 30-60 sek. til de lige akkurat får lidt farve. Tag af panden og sæt til side.
  • Snit kålen fint, skær agurk i tern og avocado i skiver. Rens og snit forårsløg fint.
  • Rør dressingen godt sammen af alle ingredienserne. Smag evt. til med en anelse sukker.
  • Anret grøntsagerne med et par både limefrugt i to skåle. Top med de lynstegte tuntern og drys med sesamfrø. Hæld lidt dressing over.
  • TIP: Du kan riste sesamfrøene. Det giver en lækker, nøddeagtig smag.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!