Salat med bagt hokaido og laksefrikadeller

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Fiskefars
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 600 g Glyngøre Laksefars
  • 1 stk. lille hokaido
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 stk. stort romaine-salathoved
  • Dild
  • Bredbladet persille
  • Græskarkerner
  • Olivenolie
  • Smør
  • Salt og peber
  • Tørret chili
  • 1/2 stk. citron

Sådan gør du

  • Hokaidoen halveres, indmaden fjernes, skallen skæres af og den spiselige del skæres ud i både.
  • Bådene lægges i en pose med soyasauce, akaciehonning, olivenolie, salt og peber. Det vendes godt.
  • Lægges på en bageplade på bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.
  • Laksefarsen formes til 12 fiskefrikadeller og steges på panden ved middel varme, i en blanding af smør og olivenolie. 
  • Salaten skylles, tørres og snittes i strimler.
  • Dild og bredbladet persille plukkes groft.
  • Server laksefrikadellerne med romainesalat toppet med de lune hokaido-skiver, dild, bredbladet persille og græskarkerner.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!