Lynstegt laks på nudelsalat

Ret: Aftensmad
Keyword: Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 600 g Glyngøre Sashimi laks
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
  • 200 g ramen nudler
  • 2 avocado
  • 1 mango
  • Brøndkarse
  • Kørvel
  • 1 citron

Sådan gør du

  • Laksstykkerne tøs op, gerne langsomt i køleskab under klæde og duppes tørre med køkkenrulle, inden tilberedning.
  • Varm en pande op (gerne støbejern), tilsæt lidt olie på panden og lynsteg laksestykkerne et ad gangen, ca. 30 sekunder på hver side. Læg laksestykkerne på et skærebræt for at trække og krydr godt med salt og peber.
  • Ramen nudlerne koges som anvist på pakken, skylles i koldt vand, drænes og afkøler helt.
  • Avocado og mango skæres ud i fine tern, som vendes i lidt citronsaft og krydres med salt og peber.
  • Salaten anrettes med de kolde nudler, tern af avocado samt masser af frisk brøndkarse og kørvel.
  • Brug en stor skarp kniv til at skære de fine stykker af lynstegt laks og server ovenpå den friske nudelsalat med lidt ekstra citronbåde til.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!