Granatæble & chili sild

Ret: Frokost
Keyword: Sild
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 1 glas Glyngøre Lav din egen sild
  • 3 stk hel kanel
  • 1 spsk granatæblekerner
  • ½ stk rød chili
  • 1 kvist mynte
  • 1 stk lime økologisk
  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

  • Åbn glasset og fjern lidt lage for at gøre plads til dine egne smagsgivere blandt sildebidderne.
  • Læg hel kanel, fine skiver af rød chili, granatæblekerner, mynteblade og revet skal af lime i lagen mellem sildebidderne. Omrør forsigtigt.
  • Lad trække i 5 minutter eller op til 24 timer på køl - og server dine skønne hjemmelavede sild.
  • Server silden på groft rugbrød med tilbehør fra glasset samt evt. friske krydderurter.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!