Lynstegt pak choi med nudler, tun og avocado

Ret: Aftensmad, Hovedret
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 3 ds. premium tun i vand
  • Olivenolie
  • 400 g pak choi
  • Salt
  • Peber
  • 250 g risnudler
  • 2 avocado
  • 4 spsk. sorte sesamfrø
  • Løgspirer
  • 2 lime

Sådan gør du

  • Tun drænes grundigt for vand.
  • Pak choi skylles, skæres ud i mindre aflange stykker og lynsteges på panden i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber og afkøles.
  • Risnudlerne koges som anvist på pakken, drænes og afkøles.
  • Avocado halveres, gnides med lidt limesaft og skæres ud på langs i tynde skiver.
  • Anret med pak choi, nudler, tun, avocado, spirer, lidt friskpresset limesaft og toppet med sorte sesamfrø.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!