Cremet tunsalat med skyr
En lækker og cremet tunsalat er altid en sikker vinder til enten frokost eller som let aftensmad på en sommeraften. Herunder finder du en opskrift på en cremet tunsalat med skyr og mayonnaise, som også er let at gøre mere kaloriefattig, ved blot at tilføje mere skyr eller benytte creme fraiche med lav fedtprocent og undlade mayonnaise.
Du kan sætte dit eget præg på denne tunsalat, hvis du tilføjer flere grøntsager, som majs og ærter, eller spicer den op med tabasco og chipotle.

Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 dåser tun i vand
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. skyr
- 1 tsk. sød fransk sennep
- 3 stk. forårsløg
- 0,5 stk. peberfrugt
- 1 tsk. røget paprika
Sådan gør du
- Dræn tunen.
- Rør mayonnaise, skyr og sennep sammen.
- Tilsæt finthakkede forårsløg, peberfrugt og paprika.
- Vend tunen i og smag til med citronskal, saft, salt og peber.
- Lad det gerne trække en halv time før servering.
- Anret brødet med salatblade og en halv avocado. Top tunsalaten med friskskårne urter.
TIP!
Man kan sagtens undlade enten mayonnaise eller skyr og blot bruge en af delene i større mængde. Hvis du ønsker at tilføje flere grøntsager, kan du supplere med majs eller ærter. Tunsalaten går også godt som fyld i pitabrød.