Tunsalat med Glyngøre tun
Ret: Frokost
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 dåser tun i vand
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. skyr
  • 1 tsk. sød fransk sennep
  • 3 stk. forårsløg
  • 0,5 stk. peberfrugt
  • 1 tsk. røget paprika

Sådan gør du

  • Dræn tunen.
  • Rør mayonnaise, skyr og sennep sammen.
  • Tilsæt finthakkede forårsløg, peberfrugt og paprika.
  • Vend tunen i og smag til med citronskal, saft, salt og peber.
  • Lad det gerne trække en halv time før servering.
  • Anret brødet med salatblade og en halv avocado. Top tunsalaten med friskskårne urter.

TIP!

Man kan sagtens undlade enten mayonnaise eller skyr og blot bruge en af delene i større mængde. Hvis du ønsker at tilføje flere grøntsager, kan du supplere med majs eller ærter. Tunsalaten går også godt som fyld i pitabrød.

MERE SPICY?

Hvis du gerne vil have lidt bid i smagen, kan du tilføje en tsk. tabasco med chipotle. Chipotle er røgede chilier, så du får ekstra fylde og dybde i smagen.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!