Rør alle ingredienser sammen til dressingen. Sæt til side.
Forvarm en grillpande på høj varme.
Skær tunloin ud i 4-6 flotte bøffer. Smør dem ind i olie og citron og lad dem trække i 2-3 minutter.
Grill herefter tunbøfferne 1-2 minutter på hver side; afhængig af tykkelse. Tag tunen af panden, hæld østerssaucen over og lad tunen trække.
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Skær spidskål i tynde strimler og rør godt sammen med i dressingen i en stor skål.
Vend de kogte nudler og fine strimler af gulerødder sammenmed spidskålen og halvdelen af peanutsene, chili, sesamfrø, forårsløg og bønnespirer.
Top salaten med resten af peanutsene, chili, sesam, forårsløg og bønnespirer. Anret den grillede, glaserede tun på salaten og top med ørredrogn.
TIP: Du kan også vælge at tilberede tunloinen hel. Stegetiden er den samme. Servér da tunloinen på et fad med salaten i en skålved siden af.