Kog risene som anvist på pakken.
Rist sesamfrøene ved høj varme i ca. 2 min. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Skyl og skær pak choi eller spidskål i mindre stykker. Pil skalotteløg og skær dem i strimler på langs.
Varm lidt olie op på en pande ved høj varme. Svits pak choi eller spidskål og skalotteløg ca. 2 min. Vend babyspinaten i. Smag til med salt og chiliflager og sæt til side.
Varm smørret op i en lille kasserolle ved middelhøj varme, lad det brune og sluk derefter for varmen. Når smørret er bruset af tilsætter du soya og rører rundt.
Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle, giv dem lidt salt og peber og lad dem trække i 5 min.
Vend rødspætterne først i mel, så i æg og til sidst i pankorasp.
Varm olien op på en stor pande ved middel varme. Tilsæt smørret efter 1 minut og lad det lige bruse op.
Steg rødspætte sprøde og gyldne; ca. 2½ minut på hver side.
Anret de sprødstegte rødspættefileter ovenpå ris og grøntsager; dryp med brunet soyasmør, og top med ristede sesamfrø.
Servér med resten af soyasmørret i en lille skål.