Pasta simple med tun
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 ds. Glyngøre Tun med smag af citron og peber
- 400 g spaghetti
- 1 stor potte/bundt frisk basilikum
- 100 g smør
- 1 spsk. olivenolie
- 100 g revet parmesanost
- Skal og saft af en økologisk citron
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tunen drænes for overskydende olie i en si.
- Spaghettien koges i let saltet vand som anvist på pakken.
- Basilikum finhakkes og blandes i en stor skål med tern af smør, olivenolie, revet parmesanost, salt og groftkværnet sort peber.
- Den lune spaghetti vendes forsigtigt, men grundigt rundt med de friske ingredienser.
- Serveres med store lækre stykker tun på toppen, krydret med friskkværnet sort peber, revet skal og saft af citron samt et topskud basilikum.