Pasta simple med tun

Ret: Aftensmad
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. Glyngøre Tun med smag af citron og peber
  • 400 g spaghetti
  • 1 stor potte/bundt frisk basilikum
  • 100 g smør
  • 1 spsk. olivenolie
  • 100 g revet parmesanost
  • Skal og saft af en økologisk citron
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tunen drænes for overskydende olie i en si.
  • Spaghettien koges i let saltet vand som anvist på pakken.
  • Basilikum finhakkes og blandes i en stor skål med tern af smør, olivenolie, revet parmesanost, salt og groftkværnet sort peber.
  • Den lune spaghetti vendes forsigtigt, men grundigt rundt med de friske ingredienser.
  • Serveres med store lækre stykker tun på toppen, krydret med friskkværnet sort peber, revet skal og saft af citron samt et topskud basilikum.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!