Stegte kammuslinger med blomkålspuré og brunet smør

Ret: Aftensmad
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 12 kammuslinger
  • 50 g smør
  • Salt og peber
  • 1 blomkål
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl sødmælk
  • 1 citron
  • 50 g smør
  • 3 spsk. soya

Sådan gør du

  • Rens og skær blomkålen i mindre stykker; brug gerne stokken. Kog blomkålen mør i fløde og mælk. Hæld mælkelagen fra og sæt til side. Blend blomkålen til en glat puré - tilsæt evt. lidt af mælkelagen. Smag til med salt og peber og lidt reven citronskal. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle.
  • Steg dem på en meget varm pande ca. 1-2 min. på hver side, til de får en god farve. Flyt ikke på dem, mens de steger. Læg smørret på panden, skru ned til middelvarme og steg kammuslingerne færdige; ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Smelt smørret i en lille gryde til det er lysebrunt. Tilsæt soya. Anret kammuslingerne på blomkålspuréen og dryp den brunede smør over.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!