Karrysuppe med mørksejfilet

Karrysuppe med mørksejfilet
Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: karrysuppe, mørksej
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forberedelse 10 minutter
Tilberedelse 25 minutter

Ingredienser

  • 450 g mørksejfilet
  • 1 spsk Madraskarry
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 4 dl hønsebouillon
  • 1 dl fiskefond Oscar flydende
  • 1 dl kokosmælk
  • 2 stk gulerødder
  • ½ bdt forårsløg
  • 1 stk grøn chili finthakket
  • 1 håndfuld dild, purløg og persille friskhakket
  • ½ stk citron saften heraf
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Opvarm lidt olivenolie i en gryde. Svits karry og knust hvidløg heri i nogle minutter.
  • Tilsæt hønsebouillon og fiskefond og kog op.
  • Hæld kokosmælken i. Lad suppen koge indtil den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Evt. karry.
  • Skær grøntsagerne i grove stykker og bland dem sammen med finthakket chili. Tilsæt grøntsagerne i suppen og kog til "al dente".
  • Skær mørksejfileterne i passende stykker og læg dem forsigtigt i den varme suppe og tilbered heri.
  • Server evt. suppen i gryden eller i portionstallerkener. Pynt med friskhakket dild, purløg og persille.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!