Torskenuggets med råstegte kartofler og rødbeder samt gnavegrønt

Ret: Aftensmad, Hovedret
Keyword: Convenience
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 24 stk. torskenuggets
  • 2 bagekartofler
  • 2 rødbeder
  • Olivenolie og lidt smør til stegning
  • Gulerødder
  • Agurk
  • Rød peber
  • Friske ærter i bælg
  • Ketchup
  • Remoulade
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Torskenuggets lægges på bagepapir på en bageplade og varmes i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft) i 15-20 minutter.
  • Kartofler og rødbeder skrælles og skæres ud i små fine tern, som krydres med salt og peber og råsteges direkte på panden i en blanding af olie og smør, ved middelvarme i 15-20 minutter.
  • Gulerødder, agurk og peberfrugt skylles og skæres ud i stænger. Ærterne serveres i bælg eller bælgede i en lille skål.
  • Server de sprøde nuggets med ristede kartofler og rødbeder, gnavegrønt, ærter og lidt ketchup og remoulade.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!