Røget ørredroulade med rygeostcreme

Ret: Aftensmad, Forret
Keyword: ørred
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 400 g røget ørred
  • 200 g rygeost
  • 200 g cremefraiche 38%
  • Salt og peber
  • Purløg
  • 200 g rucolasalat
  • Frisk brøndkarse

Sådan gør du

  • Læg husholdningsfilm ud på køkkenbordet. Fordel skiver af røget ørred på et rektangulært område svarende til ca. 30 cm i bredden og 20 cm i højden - ca. samme størrelse som et A4-ark.
  • Rør rygeost, cremefraiche, salt, peber og masser af finthakket purløg sammen.
  • Fordel rygeostcremen på ørred, og rul rouladen stramt sammen.
  • Lad rouladen sætte sig på køl, mindst 30 minutter, men meget gerne længere.
  • Skyl og tør rucolasalat og fordel på tallerkener.
  • Tag rouladen ud og skær den i 2-3 cm tykke skiver. Det kan være svært, så brug gerne en skarp kniv med stort blad og skyl den under rindende vand mellem hver skive, der skæres.
  • Anret med rouladeskiverne på rucolasalat toppet med masser af frisk brøndkarse.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!