Laksesteaks med grillede grønne asparges og urtecreme
Ingredienser
- 4 stk. laksesteaks
- 25 g smør
- Flagesalt og peber
- 1 bundt grønne asparges
- Olivenolie
- 2 dl cremefraiche 18%
- 1 dl blandede krydderurter
- 1 tsk dijonsennep
- 2 fed hvidløg
Sådan gør du
- Dup laksesteaksene tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber på begge sider. Steg dem på grillen ved middel varme, ca. 5 min. Vend og steg steaksene på den anden side, ca. 3 min. Fjern forsigtigt skindet og benet i midten.
- Knæk bunden af de grønne asparges, pensl med olie og krydr med salt og peber. Grill aspargesene, ca. 10 min., til de bliver gyldne. Vend dem nogle gange undervejs. Bland cremefraiche med de hakkede krydderurter, sennep og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.