Ovnbagt torskeloins med serranoskinke og spinat

Ovnbagt torskeloins med serranoskinke og spinat
Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Torskeloins
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 450 g torskeloins
  • 4 skiver serranoskinke
  • 200 g spinat
  • Olivenolie
  • 2 fed hvidløg fintsnittet i skiver
  • Salt
  • Peber
  • 1 stk flutes eller lign.

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 190°C. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Pak torskeloins ind i serranoskinke, som bages i ovnen i 12-15 minutter.
  • Varm lidt olivenolie op på en pande.
  • Steg de fintsnittede skiver af hvidløg af i den varme olivenolie.
  • Skyl spinaten grundigt og sauter i den varme olie, indtil spinaten falder sammen. Vend rundt nogle gange og hold spinaten varm til servering.
  • Skær flutes i tykke skiver og pensl med olivenolie.
  • Rist brødskiverne på en varm grillpande inden servering.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!