Pita med marineret hakket laks og spicy dressing

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Fiskefars, Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 350 g Glyngøre Hakket Laks
  • 2 spsk revet ingefær
  • 4 spsk soya
  • 1 spsk honning
  • ½ spsk sesamolie
  • 4 pitabrød
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk sød chilisauce
  • ½ agurk
  • 2 spsk ponzu soyasauce
  • Evt. finthakket frisk rød chili
  • 100 g blandet salat
  • 50 g ærteskud
  • Groft salt
  • Sort peber

Sådan gør du

  • Steg laksen på en varm pande i 2-3 minutter til den er gennemvarm. Tilsæt revet ingefær, 2 spsk soya og sesamolie og bland det hele godt sammen på panden.
  • Varm pitabrødene i ovnen i 5 minutter ved 180 grader.
  • Skræl agurken med en tyndskræller og mariner agurkestrimlerne i ponzu soyasauce i 10 minutter.
  • Bland mayonnaise, chilisauce og 2 spsk ponzu soyasauce sammen. Tilføj evt. lidt finthakket rød frisk chili, hvis dressingen skal være lidt stærkere.
  • Fordel lidt dressing i pitabrødene. Fyld op med hakket stegt laks, salat og marinerede agurkestrimler, salat og ærtespirer.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!