Pita med marineret hakket laks og spicy dressing
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 350 g Glyngøre Hakket Laks
- 2 spsk revet ingefær
- 4 spsk soya
- 1 spsk honning
- ½ spsk sesamolie
- 4 pitabrød
- 1 dl mayonnaise
- 2 spsk sød chilisauce
- ½ agurk
- 2 spsk ponzu soyasauce
- Evt. finthakket frisk rød chili
- 100 g blandet salat
- 50 g ærteskud
- Groft salt
- Sort peber
Sådan gør du
- Steg laksen på en varm pande i 2-3 minutter til den er gennemvarm. Tilsæt revet ingefær, 2 spsk soya og sesamolie og bland det hele godt sammen på panden.
- Varm pitabrødene i ovnen i 5 minutter ved 180 grader.
- Skræl agurken med en tyndskræller og mariner agurkestrimlerne i ponzu soyasauce i 10 minutter.
- Bland mayonnaise, chilisauce og 2 spsk ponzu soyasauce sammen. Tilføj evt. lidt finthakket rød frisk chili, hvis dressingen skal være lidt stærkere.
- Fordel lidt dressing i pitabrødene. Fyld op med hakket stegt laks, salat og marinerede agurkestrimler, salat og ærtespirer.