Kryddersild med pocheret æg og flødepeberrod

Glyngøre kryddersild med pocheret æg og flødepeberrod
Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Kryddersild
Portioner (Indstil): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forberedelse 15 minutter
Tilberedelse 10 minutter

Ingredienser

  • 4 stk kryddersildefileter
  • 2 dl piskefløde
  • 1 brev fintrevet peberrod (40 g)
  • Havsalt
  • Sukker
  • 4 skiver rugbrød
  • 8 stk hjertesalatblade
  • 2 stk rødløg i fine skiver
  • 4 stk æg pocherede
  • 1 bdt purløg finthakket

Sådan gør du

  • Pisk fløden og smag den til med fintrevet peberrod, havsalt og sukker.
  • Anret hjertesalatbladene og sildefileter på rugbrødsskiverne og top med rødløg og pocherede æg.
  • Server flødepeberroden i små skåle ved siden af.
  • Pynt det pocherede æg og flødepeberroden med finthakket purløg.

TIP:

  • Pochér et æg ad gangen. Kog vand op med lidt eddike og salt.
  • Lav en hvirvel med et piskeris og læg ægget ned i midten, når hvirvlen aftager.
  • Skru ned for varmen, pochér i 3-4 minutter (afhængig af æggets størrelse) og tag det færdige æg op med en hulske.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle