Sild Mimose med grønne asparges

Glyngøre Sild Mimose med grønne asparges
Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Karrybidder
Portioner (Indstil): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forberedelse 15 minutter
Tilberedelse 10 minutter

Ingredienser

  • 12 stk karrybidder
  • 20 stk grønne asparges
  • Koldpresset rapsolie
  • Havsalt
  • 4 stk hårdkogte æggeblommer smuldres
  • 1 stk citron skåret i både
  • 1 lille håndfuld brøndkarse
  • 4 spsk rogn - her stenbiderrogn

Tilbehør:

  • Surdejsbrød

Sådan gør du

  • Vrik aspargesene - og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenderne til.
  • Kog vand op med et skvæt rapsolie og lidt havsalt.
  • Kom aspargesene i vandet og kog op i cirka 1 minut.
  • Tag aspargesene op og læg dem til afkøling på et klæde.
  • Anret aspargesene med karrybidder, smuldret æggeblomme, rogn, brøndkarse og citronbåde.

INFO:

  • Mimose er en gul blomst. I den gastronomiske verden kalder man findelt hårdkogt æggeblomme, der drysses ud over en ret for mimose.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle