Pasta med tun i tomat

Ret: Aftensmad, Hovedret
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. tun i olie
  • 400 g pasta, penne
  • Olivenolie
  • 1 bananskalotteløg
  • 150 g bacon
  • Rød chili
  • 1 ds. hakkede flåede tomater
  • 100 g sorte oliven
  • Frisk basilikum
  • Salt
  • Peber
  • 1 lille glas kapers

Sådan gør du

  • Pastaen koges al dente, efter anvisning på pakken.
  • Lidt olivenolie varmes op i en gryde, hvor fintsnittet løg og bacon i tern ristes.
  • Herefter tilsættes rød chili i fine skiver (efter behov), tun i olie, hakkede, flåede tomater, oliven og fintsnittet frisk basilikum.
  • Retten simrer i 5-10 minutter og smages til med salt og peber.
  • De kogte pastapenne vendes forsigtigt rundt i retten, som herefter serveres med kapers og lidt mere frisk basilikum på toppen.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!