Pasta med tun i tomat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 ds. tun i olie
- 400 g pasta, af typen penne
- Olivenolie
- 1 bananskalotteløg
- 150 g bacon
- Rød chili
- 1 ds. hakkede flåede tomater
- 100 g sorte oliven
- Frisk basilikum
- Salt
- Peber
- 1 lille glas kapers
Sådan gør du
- Pastaen koges al dente, efter anvisning på pakken.
- Lidt olivenolie varmes op i en gryde, hvor fintsnittet løg og bacon i tern ristes.
- Herefter tilsættes rød chili i fine skiver (efter behov), tun i olie, hakkede, flåede tomater, oliven og fintsnittet frisk basilikum.
- Retten simrer i 5-10 minutter og smages til med salt og peber.
- Den kogte pasta vendes forsigtigt rundt i retten, som herefter serveres med kapers og lidt mere frisk basilikum på toppen.