
Ingredienser
- 4 stk. Glyngøre mørksejfileter, ca. 110-120 g/stk.
Urtecrust
- 2 spsk. blødt smør
- ½ bdt. finthakket persille
- ½ bdt. finthakket dild
- 50 g rasp
- 1 spsk. citronsaft
- Salt og peber
Grøntsager
- 4 tomater Skåret i halve
- 1 squash Skåret i ca. 1 ½ cm tykke skiver
- 2 peberfrugter Skåret i store stykker
- 4 rødløg Skåret i halve
Marinade til grøntsager
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 ½ spsk. frisk hakket timian
- 2 spsk. olivenolie
- 200 g salatost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Bland det bløde smør med persille, dild, rasp, citronsaft og salt og peber. Vend det sammen til en ensartet urtecrust. Fordel crusten på de 4 mørksejfileter. Bag i ovnen i 9-10 minutter.
- Forvarmen grill eller grillpande.
- Grill grøntsagerne på alle sider, tomaterne i ca. 5 min. og de øvrige grøntsager i ca.10 min. Eller til de er møre
- Rør hvidløg, olie, timian, salt og peber sammen til en marinade og vend den sammen med de grillede grøntsager.
- Vend forsigtigt osten sammen med de grillede varme grøntsager og servér sammen med den crustede mørksej.