Torsk med grillet padron peber

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Grill, torsk
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk Glyngøre fish'n'grill torskefisk med citronmarinade og chiliflager
  • 1 bdt frisk kørvel
  • 400 g padron peber
  • 1 stk citron
  • 1 skive daggammelt brød
  • 1 tsk olivenolie
  • 200 g fetaost
  • Salt og peber
  • 4 stk brioche boller

Sådan gør du

  • Tilbered torsken som anvist på pakken og anret med frisk kørvel.
  • Skyl padron peberfrugterne, som grilles møre og afkøles.
  • Halver citronen, som grilles på skærefladen.
  • Skær eller riv brødskiven i meget små stykker, som ristes gyldne og sprøde på en pande i olivenolie ved jævn varme.
  • Anret de grillede padrons med ristede brødkrummer og fetaost, smuldret i mindre stykker. Krydr med resterne af krydderolien fra grillbakkerne, saft fra den grillede citron, salt og peber.
  • Server med grillede brioche boller.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!