Torsk med grillet padron peber
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 bk Glyngøre fish'n'grill torskefisk med citronmarinade og chiliflager
- 1 bdt frisk kørvel
- 400 g padron peber
- 1 stk citron
- 1 skive daggammelt brød
- 1 tsk olivenolie
- 200 g fetaost
- Salt og peber
- 4 stk brioche boller
Sådan gør du
- Tilbered torsken som anvist på pakken og anret med frisk kørvel.
- Skyl padron peberfrugterne, som grilles møre og afkøles.
- Halver citronen, som grilles på skærefladen.
- Skær eller riv brødskiven i meget små stykker, som ristes gyldne og sprøde på en pande i olivenolie ved jævn varme.
- Anret de grillede padrons med ristede brødkrummer og fetaost, smuldret i mindre stykker. Krydr med resterne af krydderolien fra grillbakkerne, saft fra den grillede citron, salt og peber.
- Server med grillede brioche boller.