Brombær & dild sild

Ret: Frokost
Keyword: Sild
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 1 glas Glyngøre Lav din egen sild
  • 1 spsk enebær
  • 1 spsk rosenpeber
  • 3-5 stk brombær
  • 2 kviste dild
  • ½ stk citron (økologisk)
  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

  • Åbn glasset og fjern lidt lage for at gøre plads til dine egne smagsgivere blandt sildebidderne.
  • Stød enebær og rosenpeber let, halver brombær, nip spidserne af dildkviste og skær fine julienne strimler af citronskal. Læg ingredienserne i lagen mellem sildebidderne og omrør forsigtigt.
  • Lad trække i 5 minutter eller op til 24 timer på køl - og server dine skønne hjemmelavede sild.
  • Server silden på groft rugbrød med tilbehør fra glasset samt evt. ringe af rødløg.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!