Sej cordon bleu med rodfrugtefritter og middelhavssalat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 stk. sejfilet cordons bleus
- 1 kg rodfrugter (evt. fra frost)
- Tørret oregano
- 500 g blandede tomater
- 1 pk. frisk mozzarella
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du
- Sejfileterne lægges på bagepapir på en bageplade og varmes i ovnen ved 200 grader (180 vedvarmluft) i 20-25 minutter.
- Rodfrugterne skrælles og skæres i grove fritter, som vendes i olie, krydres med salt peber og oregano. De lægges på bagepapir på en bageplade og bages i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft) i ca. 30 minutter.
- Tomaterne skylles og skæres ud i forskellige grove stykker. Mozzarella drænes og rives i mindre stykker. Tomater og ost vendes forsigtigt med friske basilikumblade,olivenolie, salt og peber.
- Server de sprøde sejfilet cordon bleus med varme sprøde rodfrugter og den friske tomatsalat.