Sej cordon bleu med rodfrugtefritter og middelhavssalat

Ret: Aftensmad, Hovedret
Keyword: Convenience
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 stk. sejfilet cordon bleu
  • 1 kg rodfrugter (evt. fra frost)
  • Tørret oregano
  • 500 g blandede tomater
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Sejfileterne lægges på bagepapir på en bageplade og varmes i ovnen ved 200 grader (180 vedvarmluft) i 20-25 minutter.
  • Rodfrugterne skrælles og skæres i grove fritter, som vendes i olie, krydres med salt peber og oregano. De lægges på bagepapir på en bageplade og bages i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft) i ca. 30 minutter.
  • Tomaterne skylles og skæres ud i forskellige grove stykker. Mozzarella drænes og rives i mindre stykker. Tomater og ost vendes forsigtigt med friske basilikumblade,olivenolie, salt og peber.
  • Server de sprøde sejfilet cordon bleus med varme sprøde rodfrugter og den friske tomatsalat.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!