Djævleæg med rødbedecreme og marinerede sildebidder

Glyngøre djævleæg med rødbedecreme
Ret: Frokost
Keyword: Marinerede bidder
Portioner (Indstil): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forberedelse 10 minutter
Tilberedelse 10 minutter

Ingredienser

  • 8 stk marinerede sildebidder
  • 4 stk æg hårdkogte
  • 1 bk karse

Rødbedecreme

  • 1,5 dl creme fraiche 38 %
  • 1,5 dl fintskårne tern af syltet rødbede
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Kog æggene hårde og læg dem i iskoldt vand.
  • Pil og halver æggene.
  • Fjern æggeblommerne, som smuldres.
  • Rør creme fraichen med rødbedetern og smag rødbedecremen til med havsalt.
  • Anret de halve æg med rødbedecreme, sildebidder og top med smuldret æggeblomme og karse.
  • TIP:
  • Hvidvin går særdeles fint til sild. Vælg en Riesling med lidt syre og lidt sødme, som er skabt til sild.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle