Djævleæg med rødbedecreme og marinerede sildebidder

Glyngøre djævleæg med rødbedecreme
Ret: Frokost
Keyword: Marinerede bidder
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forberedelse 10 minutter
Tilberedelse 10 minutter

Ingredienser

  • 8 stk marinerede sildebidder
  • 4 stk æg hårdkogte
  • 1 bk karse

Rødbedecreme

  • 1,5 dl creme fraiche 38 %
  • 1,5 dl fintskårne tern af syltet rødbede
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Kog æggene hårde og læg dem i iskoldt vand.
  • Pil og halver æggene.
  • Fjern æggeblommerne, som smuldres.
  • Rør creme fraichen med rødbedetern og smag rødbedecremen til med havsalt.
  • Anret de halve æg med rødbedecreme, sildebidder og top med smuldret æggeblomme og karse.
  • TIP:
  • Hvidvin går særdeles fint til sild. Vælg en Riesling med lidt syre og lidt sødme, som er skabt til sild.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!