Dampet torsk på sprødstegt grønt

Ret: Aftensmad, Frokost
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 stk. Glyngøre torskeloins
  • 2 stk. majskolber
  • 1 stk. squash
  • 4 stænger bladselleri
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 bundt grønne asparges
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Citron
  • Timian

Sådan gør du

  • Torskeloins optøs i god tid og saltes et kvarters tid inden tilberedning. Tilberedes i ildfast fad i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter.
  • Majskolberne rengøres, skæres i mindre stykker og koges i letsaltet vand i 5 minutter. Herefter afkøles de, og majsene skæres fri af kolben i store flager.
  • Grønsagerne renses, skæres ud i mindre stykker og steges af på panden i rækkefølgen, squash, bladselleri, rød peber, asparges og til sidst kommes majsflagerne ved. Grønsagerne krydres med salt og peber og vendes forsigtigt rundt på panden, til de er stegte men stadig sprøde.
  • Server de dampede torskeloins på en farverig bund af sprødstegt grønt, toppet med frisk timian og lidt frisk citronsaft.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!