Dampet torsk på sprødstegt grønt
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 4 stk. Glyngøre torskeloins
- 2 stk. majskolber
- 1 stk. squash
- 4 stænger bladselleri
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 bundt grønne asparges
- Olivenolie
- Salt og peber
- Citron
- Timian
Sådan gør du
- Torskeloins optøs i god tid og saltes et kvarters tid inden tilberedning. Tilberedes i ildfast fad i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter.
- Majskolberne rengøres, skæres i mindre stykker og koges i letsaltet vand i 5 minutter. Herefter afkøles de, og majsene skæres fri af kolben i store flager.
- Grønsagerne renses, skæres ud i mindre stykker og steges af på panden i rækkefølgen, squash, bladselleri, rød peber, asparges og til sidst kommes majsflagerne ved. Grønsagerne krydres med salt og peber og vendes forsigtigt rundt på panden, til de er stegte men stadig sprøde.
- Server de dampede torskeloins på en farverig bund af sprødstegt grønt, toppet med frisk timian og lidt frisk citronsaft.