Tortellinisalat med tun og spinat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 ds Glyngøre Albacore tun i vand
- 500 g frisk tortellini med spinat og ricotta
- 100 g babyspinat
- 100 g revet gulerod
- 150 g cherry-blommetomater
- Frisk dild
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk lys eddike
- 1 tsk sennep
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tag forsigtigt tunen ud af dåserne i store stykker (chunks) og lad dem dryppe af i en si eller på et stykke køkkenrulle.
- Kog tortellini som anvist på emballagen og lad den køle af.
- Skyl og tør babyspinaten og skyl, tør og halver tomaterne.
- Rør en lille dressing af olivenolie, eddike, sennep, salt og peber og vend tortellini, babyspinat, revet gulerod og de halverede tomater heri.
- Anret salaten og afslut med de flotte stykker Albacore tun og friske dildspidser.