Frokostwrap med tun og spinat

Ret: Madpakke
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. premium tun i olie
  • 4 store hvedetortillas
  •  6 spsk. mayonnaise
  • 200 g babyspinat
  • 2 gulerødder
  • 1 avocado
  • ½ agurk
  • 1 bdt. brøndkarse
  • Salt
  • Peber
  • Tørret chili

Sådan gør du

  • Tun drænes grundigt for olie.
  • Hvedetortillas smøres med mayonnaise.
  • Spinaten skylles, tørres grundigt og fordeles på hvedetortillas sammen med fintsnittet gulerod, avocado og agurk i mindre stykker og brøndkarse.
  • Fordel tunen i store flotte stykker. Krydr med salt og peber samt tørret chili.
  • Wrappen kan rulles sammen og spises traditionelt eller alternativt spises som en ’open wrap’ med kniv og gaffel.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!