Sild Waldorf i hjertesalat

Glyngøre Sild Waldorf i hjertesalat
Ret: Frokost
Keyword: Kryddersild
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Forberedelse 15 minutter
Tilberedelse 10 minutter

Ingredienser

  • 8 stk. dildbidder
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 stk. grønt æble i fine tern
  • 1 stængel bladselleri i fine skiver
  • 1 lille klase grønne druer skåret i halve
  • 8 stk. valnøddekerner skåret i kvarte
  • Havsalt
  • 8 stk. hjertesalatblade
  • 1 bdt. dild

Tilbehør:

  • Lun baguette

Sådan gør du

  • Pisk fløden og vend den med cremefraiche.
  • Mæt cremen med æbletern, selleri, halve druer og valnødder. Smag til med havsalt.
  • Anret Waldorfsalaten i hjertesalatskåle og top med dildbidder og frisk dild.

INFO:

  • Waldorfsalat er en creme med æble, bladselleri, grønne druer og valnødder. Salaten så dagens lys for første gang i 1896 på Waldorf Hotel i New York.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!