Sild Waldorf i hjertesalat
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 8 stk. dildbidder
- 1 dl piskefløde
- 1 dl cremefraiche 38%
- 1 stk. grønt æble i fine tern
- 1 stængel bladselleri i fine skiver
- 1 lille klase grønne druer skåret i halve
- 8 stk. valnøddekerner skåret i kvarte
- Havsalt
- 8 stk. hjertesalatblade
- 1 bdt. dild
Tilbehør:
- Lun baguette
Sådan gør du
- Pisk fløden og vend den med cremefraiche.
- Mæt cremen med æbletern, selleri, halve druer og valnødder. Smag til med havsalt.
- Anret Waldorfsalaten i hjertesalatskåle og top med dildbidder og frisk dild.
INFO:
- Waldorfsalat er en creme med æble, bladselleri, grønne druer og valnødder. Salaten så dagens lys for første gang i 1896 på Waldorf Hotel i New York.