Stegte sild med syltet appelsin

PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 stk. Glyngøre sildefileter
  • 4 spsk. dijonsennep
  • Frisk dild
  • 1 stk. æg
  • 100 g hvedemel
  • Salt/peber
  • Smør til stegning
  • 2 dl lys eddike
  • 1/2 dl vand
  • 75 g sukker
  • 1 spsk. fennikelfrø
  • 1 stk. knoldingefær
  • 2 stk. økologiske appelsiner
  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

  • Eddike, vand og sukker koges op, så sukkeret opløses i syltelagen. Herefter tilsættes fennikelfrø samt ingefær og appelsin i tynde skiver. Simrer i ca. 5 minutter og afkøles herefter.
  • Sildefileterne trimmes, åbnes, smøres med sennep, fyldes med lidt frisk dild og lukkes sammen igen.
  • Sildefileterne vendes først i pisket æg, herefter i hvedemel krydret med salt og peber og steges så på panden i rigeligt smør i 3-4 minutter på hver side.
  • Server de lune silde fileter med syltede appelsinskiver, lidt frisk dild og godt rugbrød til.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!