Bruschetta med gravad laks og hjemmelavet rævesauce
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 300 g gravad laks
- 12 skiver daggammelt brød
- Smør/olie til stegning
- 24 tynde grønne asparges
- Dild
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. creme fraiche 18%
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. eddike
- 1 tsk. tørret dild
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rist brødskiverne på panden i smør og/eller olie. Krydr med salt og peber.
- Knæk de øverste 5-8 cm af de fine asparges, mens resten gemmes til salat, wokret eller lignende. Aspargestoppene overhældes med kogende vand og lidt salt. De ligger i vandet et par minutter, hvorefter de afkøles.
- Rævesaucen røres sammen af olivenolie, brun farin, creme fraiche, sennep, eddike, tørret dild samt lidt salt og peber.
- Anret bruschetta med buketter af gravad laks i skiver, hjemmelavet rævesauce, aspargestoppe og pyntet med lidt frisk dild på toppen.