Bruschetta med gravad laks og hjemmelavet rævesauce

Ret: Aftensmad, Forret
Keyword: Forret, Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 300 g gravad laks
  • 12 skiver daggammelt brød
  • Smør/olie til stegning
  • 24 tynde grønne asparges
  • Dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 spsk. cremefraiche 18%
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. eddike
  • 1 tsk. tørret dild
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rist brødskiverne på panden i smør og/eller olie. Krydr med salt og peber.
  • Knæk de øverste 5-8 cm af de fine asparges, mens resten gemmes til salat, wokret eller lignende. Aspargestoppene overhældes med kogende vand og lidt salt. De ligger i vandet et par minutter, hvorefter de afkøles.
  • Rævesaucen røres sammen af olivenolie, brun farin, cremefraiche, sennep, eddike, tørret dild samt lidt salt og peber.
  • Anret bruschetta med buketter af gravad laks i skiver, hjemmelavet rævesauce, aspargestoppe og pyntet med lidt frisk dild på toppen.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!