Grillet laks med middelhavssalat

Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 2 bk Glyngøre fish'n'grill laks med citronmarinade og tørret timian
- 1 bdt frisk timian
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 stk grøn peberfrugt
- 1 stk gul peberfrugt
- 2 stk tomater
- 1 pk frisk mozzarella
- 1 bdt frisk basilikum
- Salt og peber
- 1 stk stenovnsbagt baguette
Sådan gør du
- Tilbered laksen som anvist på pakken og anret med frisk timian.
- Skyl, rens og skær peberfrugterne ud i mindre stykker, som grilles og afkøles.
- Skyl og skær tomaterne ud i skiver, som vendes sammen med de afkølede peberfrugtstykker og frisk mozzarella revet i mindre stykker.
- Krydr salaten med strimlet frisk basilikum, salt og peber og lidt af den overskydende krydderolie fra grillbakkerne.
- Server med grillet baguette.