Grillet laks med middelhavssalat

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Grill, Laks
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk Glyngøre fish'n'grill laks med citronmarinade og tørret timian
  • 1 bdt frisk timian
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk grøn peberfrugt
  • 1 stk gul peberfrugt
  • 2 stk tomater
  • 1 pk frisk mozzarella
  • 1 bdt frisk basilikum
  • Salt og peber
  • 1 stk stenovnsbagt baguette

Sådan gør du

  • Tilbered laksen som anvist på pakken og anret med frisk timian.
  • Skyl, rens og skær peberfrugterne ud i mindre stykker, som grilles og afkøles.
  • Skyl og skær tomaterne ud i skiver, som vendes sammen med de afkølede peberfrugtstykker og frisk mozzarella revet i mindre stykker.
  • Krydr salaten med strimlet frisk basilikum, salt og peber og lidt af den overskydende krydderolie fra grillbakkerne.
  • Server med grillet baguette.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!