Laksetern med nudler

Ret: Aftensmad
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 250 g ægnudler
  • 400 g Glyngøre Laks i tern
  • 1 spsk olie
  • 2 friske, rensede, finthakkede chili
  • 1 cm frisk, finthakket ingefær
  • 3 fed finthakkede hvidløg
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 spsk soja
  • 2 tsk sesamfrø
  • 2 spsk sherry
  • 1 tsk sukker
  • 16 cherrytomater (i halve)
  • 5 finthakkede forårsløg

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn dem i en sigte og skyl med koldt vand.
  • Brun Glyngøre Laks i tern på en meget varm pande med olie. Tag laksen af panden.
  • Steg nu chili, ingefær og hvidløg 1 min. eller til hvidløget har taget lidt farve.
  • Tilsæt bouillon og de øvrige ingredienser og giv det et opkog.
  • Vend nudlerne i og kog videre i 1 min. Vend laksen i og kog endnu 1 min. Server straks, gerne med en grøn salat.
  • TIP: Du kan bruge marsalavin eller en tør hvidvin i stedet for sherry.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!