Tunfrikadeller

Tunfrikadeller med kaviar creme

Hos GLYNGØRE er vores favorit fortolkning af den klassiske, danske frikadelle, uden tvivl tunfrikadellen. Det er nemt at røre tunfiskefarsen sammen, som herefter kan steges på panden eller bages i ovnen.

Tunfrikadeller er også en rigtig god ret at lave ekstra portioner af, når man først er i gang. Du kan med fordel fylde fryseren med de små tunfrikadeller, så har du nem aftensmad i fryseren. Du kan også vælge at tage tunfrikadellerne med i madpakken dagen efter. En tunfrikadelle er nemlig fyldt med smag, uanset om den er varm eller kold.

Tunfrikadeller er derudover en ret, som med sikkerhed vil falde i hele familiens smag. Server dem med en lækker kaviar creme og en sprød salat. Velbekomme.

Tunfrikadeller fra Glyngøre
Ret: Aftensmad, Frokost
Portioner (Indstil): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør en fiskefars af tun, æg, rasp, salt og peber.
  • Form de små tunfrikadeller, som du ville forme en klassisk frikadelle.
  • Steg dem herefter på panden i smør eller olie, og server med salat og cremefraiche rørt med kaviar. Velbekomme.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!