Fiskeri med hensyn til miljøet

Fisk står øverst på vores agenda

Hos Glyngøre er vores mål at sikre en stabil forsyning af fisk til forbrugerne, både nu og i fremtiden, derfor er en lang række af vores produkter MSC eller ASC certificerede. Vi forventer en ansvarsfuld tilgang til miljøet og drift fra vores samarbejdspartnere, og vi lægger stor vægt på miljømæssig bevidsthed i vores interne arbejdsgange.

Fiskekutter og måger

Følg sildens rejse fra hav til bord

Mens kulden bider mest, og de fleste af os bliver inden døre og skruer op for varmen, drager fiskekutterne ud på Nordsøen og Norskehavet for at fange de sild, der ender som lækre marinerede Glyngøre sild på frokostbordene rundt om i landet.

Læs mere

Kvalitetskriterier for den bedste sild på markedet

En sild er ikke bare en sild. Der er nogle helt grundlæggende kvalitetskriterier, du bør gå efter, når du vælger sild. Nemlig sildens udseende, fasthed, størrelse og smag.

Læs mere

Sild på bord
Nyfangede sild i kasser

Fakta om sild

Ofte er det børns naturlige nysgerrighed, der får dem til at spørge, hvor tingene kommer fra. Men som forbruger bør du også vide det. Er råvaren dyrket/avlet, produceret og bearbejdet under ordentlige forhold, eller…? Jo større gennemsigtighed – jo større tryghed.

Læs mere

Sildefiskeri: Fang selv dine sild

Du behøver hverken være professionel fisker eller vide en hel masse om fiskeri for at kunne fange dine egne sild til frokost- eller middagsbordet.

Læs mere

Far og søn der fisker
Kippers i fad

Fisk og sundhed

Fødevarestyrelsen anbefaler os danskere at spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg.

Læs mere

Fisk 2 gange om ugen

Fiskebranchens indsatser har til formål, at påvirke branchens image positivt, samt at få danskerne til at spise mere fisk.

Læs mere

Fisk 2 gange om ugen