Tunsalat på minitoast med kapers, rødløg og dild

Ret: Frokost, Snack
Portioner (Indtast): 10
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 400 g drænet Glyngøre Tongul tun i vand
  • 2 dl creme fraiche 38% eller mayonnaise
  • 50 g kapers
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 rødløg
  • 1 bundt dild
  • Salt og peber
  • 0,5 citron
  • Mini hvedetoast

Sådan gør du

  • Rør den drænede Tongol tun med creme fraichen/mayonnaisen. Hak kapers og rødløg fint og rør det i tunsalaten. Gem lidt dildkviste til pynt. Hak resten fint og tilsæt det til tunsalaten sammen med saften fra citronen. Smag til med salt og peber og dijonsennep.
  • Anret tunsalaten på en mini hvedetoast og pynt med dild.
  • Velbekomme!

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!