Spicy tacos
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 400 g Glyngøre Skipjack Tun i vand (drænet vægt)
- 30 tacoskaller
- 2 crisp-salathoved
- 3 avocado
- 30 sherrytomater
- 400 g majs
- 3 dl creme fraiche 18%
- 3 dl tacosauce
- Jalapenos efter behov
- Salt og peber
- Hakket frisk chili efter behag
Sådan gør du
- Tunen drænes for overskydende olie i en si.
- Tacoskallerne varmes i ovnen ved 200 grader i 3-4 minutter.
- Salaten skylles tørres og rives i mindre stykker. Avocadoen pilles, stenen fjernes og den skæres i tern. Tomaterne skylles og skæres i mindre tern. Majskernerne drænes i en si.
- Tacoskallerne fyldes skiftevis med grønt, tun, creme fraiche og tacosauce. Krydres med salt, peber og hakket frisk chili efter behag.
- Serveres og nydes straks herefter.