Spicy tacos

Ret: Aftensmad
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 400 g Glyngøre Skipjack Tun i vand (drænet vægt)
  • 30 tacoskaller
  • 2 crisp-salathoved
  • 3 avocado
  • 30 sherrytomater
  • 400 g majs
  • 3 dl creme fraiche 18%
  • 3 dl tacosauce
  • Jalapenos efter behov
  • Salt og peber
  • Hakket frisk chili efter behag

Sådan gør du

  • Tunen drænes for overskydende olie i en si.
  • Tacoskallerne varmes i ovnen ved 200 grader i 3-4 minutter. 
  • Salaten skylles tørres og rives i mindre stykker. Avocadoen pilles, stenen fjernes og den skæres i tern. Tomaterne skylles og skæres i mindre tern. Majskernerne drænes i en si. 
  • Tacoskallerne fyldes skiftevis med grønt, tun, creme fraiche og tacosauce. Krydres med salt, peber og hakket frisk chili efter behag. 
  • Serveres og nydes straks herefter.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!