Salad nicoise med revet æg

Ret: Aftensmad, Hovedret
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 1000 g Glyngøre Skipjack tun i olie
  • 750 g haricot verts
  • 5 stk. æg
  • 5 stk. små hjertesalat
  • 375 g majs
  • 2 stk. rødløg
  • 500 g cherrytomater
  • 375 g kalamata oliven
  • Olivenolie
  • Vineddike
  • Sennep
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Tun drænes for olie i en si.
  • Haricot verts koges hurtigt op i en gryde, drænes og afkøles.
  • Æggene koges hårdkogte, ca.7-9 minutter alt efter størrelse. Afkøles, pilles og hakkes helt fint.
  • Hjertesalaten skylles tørres og snittes. Salaten blandes med de øvrige ingredienser – tun, haricot verts, æg, majs, fintsnittet rødløg, oliven og halverede cherrytomater.
  • Bland en lille simpel vinaigrette af lige dele olie og eddike, med lidt sennep, en knivspids sukker og lidt salt og peber. Drys denne over salaten.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!