Middelhavspasta med tunstykker

Ret: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Keyword: Tun
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 1500 g Glyngøre Tongol tun i vand
  • 1000 g pasta
  • 5 stk. auberginer
  • Olivenolie
  • 5 stk. avocado
  • 10 stk. tomater
  • 2 stk. rødløg
  • 250 g rucolasalat
  • 250 g kapers
  • Saft af citron
  • Salt/peber 

Sådan gør du

  • Tunstykkerne drænes for vand i en si.
  • Pastaen koges som anvist i letsaltet vand.
  • Auberginerne skylles, skæres ud i skiver, dryppes/pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og steges på grill eller pande.
  • Avocado, tomat og rødløg skylles og skæres ud i mindre stykker, og rucolasalaten skylles og tørres.
  • Bland salaten med den lune pasta, aubergineskiver, avocado, tomat, rødløg, rucola og kapers. Anret med de flotte store tunstykker, krydr med salt og peber. Dress salaten med en god mængde olivenolie og friskpresset citronsaft.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!