Middelhavspasta med tunstykker
Portioner (Indtast): 10 portioner
PRINT OPSKRIFT
Ingredienser
- 1500 g Glyngøre Tongol tun i vand
- 1000 g pasta
- 5 stk. auberginer
- Olivenolie
- 5 stk. avocado
- 10 stk. tomater
- 2 stk. rødløg
- 250 g rucolasalat
- 250 g kapers
- Saft af citron
- Salt/peber
Sådan gør du
- Tunstykkerne drænes for vand i en si.
- Pastaen koges som anvist i letsaltet vand.
- Auberginerne skylles, skæres ud i skiver, dryppes/pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og steges på grill eller pande.
- Avocado, tomat og rødløg skylles og skæres ud i mindre stykker, og rucolasalaten skylles og tørres.
- Bland salaten med den lune pasta, aubergineskiver, avocado, tomat, rødløg, rucola og kapers. Anret med de flotte store tunstykker, krydr med salt og peber. Dress salaten med en god mængde olivenolie og friskpresset citronsaft.