Nudler med tun i rød karrysauce

Ret: Aftensmad
Portioner (Indtast): 4
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 4 ds Glyngøre tun i rød thai karrysauce
  • 250 g nudler
  • 150 g edamamebønner
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 4 stk. forårsløg
  • 4 tsk. sorte sesamfrø

Sådan gør du

  • Opvarm tunen i gryde ved jævn varme under omrøring – alternativ hæld dåsen i en skål og opvarm i mikroovn.
  • Kog nudlerne som anvist og tilsæt de frosne edamamebønner lige før nudlerne er klar. Dræn nudler og bønner. Skyl peberfrugt og forårsløg og skær i strimler.
  • Anret de varme nudler og bønner med grøntsagerne og top med varm Glyngøre tun i rød thai karrysauce og et drys sesamfrø.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!