Go Back
+ servings

Lakseburger med avocadocreme og syltede rødløg

Ret: Aftensmad, Frokost
Keyword: Fiskefars, Laks
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 350 g Glyngøre Hakket Laks
  • 4 burgerboller
  • 2 avocado
  • 3 spsk cremefraiche 18 %
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 rødløg
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 100 g salatblade
  • 500 g rodfrugtfritter
  • Groft salt
  • Sort peber

Sådan gør du

  • Skær rødløg i tynde strimler. Kog eddike og sukker op, tilsæt salt og peber og de strimlede rødløg. Læg låg på gryden og lad dem trække i en times tid, inden de skal anvendes.
  • Bag rodfrugtfritterne i ovnen til de er gyldne og sprøde.
  • Blend avocadoerne med cremefraiche, hvidløg, citronsaft, salt og peber.
  • Form 4 bøffer af laksekødet, krydr med salt og peber og steg bøfferne på en varm pande i cirka 2 minutter på hver side. Lad laksebøfferne hvile i 2 minutter inden servering.
  • Lun burgerbollerne og læg salatblade, avocadocreme, laksebøffer og de syltede rødløg i burgerne. Server med rodfrugtfritter og evt. lidt avocadocreme som dip.