Go Back
+ servings

Tortellinisalat med tun og spinat

Ret: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 ds Glyngøre Albacore tun i vand
  • 500 g frisk tortellini med spinat og ricotta
  • 100 g babyspinat
  • 100 g revet gulerod
  • 150 g cherry-blommetomater
  • Frisk dild
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk lys eddike
  • 1 tsk sennep
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tag forsigtigt tunen ud af dåserne i store stykker (chunks) og lad dem dryppe af i en si eller på et stykke køkkenrulle.
  • Kog tortellini som anvist på emballagen og lad den køle af.
  • Skyl og tør babyspinaten og skyl, tør og halver tomaterne.
  • Rør en lille dressing af olivenolie, eddike, sennep, salt og peber og vend tortellini, babyspinat, revet gulerod og de halverede tomater heri.
  • Anret salaten og afslut med de flotte stykker Albacore tun og friske dildspidser.