Go Back
+ servings

Grillet laks og grønt med romesco sauce

Ret: Aftensmad, Hovedret
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 bk. Glyngøre fish’n’grill laks med timian
  • 4 stk. bagekartofler
  • 400 g aspargesbroccoli
  • 2 bdt. forårsløg
  • 200 g rød peberfrugt i lage
  • 1 stk. tomat
  • 25 g parmesanost
  • 10 mandler
  • 2 spsk. olivenolie
  • Bredbladet persille
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Tilbered laksen på grillen som anvist på pakken.
  • Skyl, halver og kog bagekartoflerne møre. Lad dem afkøle. Pensl med lidt olivenolie og rist dem med på grillen, når laksen tilberedes.
  • Skyl og rens aspargesbroccoli og forårsløg og grill dem, indtil de er næsten lidt brændte i kanterne.
  • Dræn rød peberfrugt for lage og blend med den friske tomat, parmesanost i mindre stykker, mandler og olivenolie samt lidt salt og peber.
  • Server den lækre grillede laks med ristede halve bagekartofler, grillet grønt med romesco sauce og bredbladet persille.