Go Back
+ servings

Friske krydderhapsere med peberrodscreme

Ret: Frokost
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 glas (500 g) Glyngøre Kryddersild i bidder
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 stk. Granny Smith æble
  • Citron
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. creme fraiche 38%
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 50 g revet peberrod
  • 1 stk. bananskalotteløg
  • 16 stk. store kapersbær
  • Dild
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Skær rugbrødsskiverne ud i 4 mindre stykker.
  • Skær Granny Smith æblet ud i tynde skiver og dryp dem med citronsaft, så de ikke bliver brune.
  • Rør mayonnaise, creme fraiche, dijonsennep, salt, peber og lidt citronsaft sammen og vend revet peberrod deri.
  • Skær fine tynde ringe af skalotteløget.
  • Anret hapserne med rugbrød, æbleskiver, bidder af kryddersild, peberrodscreme, kapersbær, løgringe og friskhakket dild med en lille madpind til at holde sammen på herlighederne.