Go Back
+ servings

Grov tunsalat med avocado

Ret: Frokost, Madpakke
Keyword: Tun
Antal: 10 portioner

Ingredienser

  • 1000 g Glyngøre Skipjack tun i vand
  • 3 flutes
  • Olivenolie
  • 10 spsk. creme fraiche 18%
  • 10 spsk. mayonnaise
  • Salt
  • Peber
  • 300 g sugarsnaps
  • 5 stk. avocado
  • 3 bundt brøndkarse

Sådan gør du

  • Tun drænes for vand i en si.
  • Flute skæres ud i fine skiver, som dryppes med olivenolie og bages sprøde i ovnen ved 200 grader i 5-8 minutter.
  • Creme fraiche og mayonnaise røres sammen og smages til med salt og peber.
  • Sugarsnaps skylles og snittes på langs. Avocado pilles, stenen fjernes og skæres ud i tern.
  • Tun, dressing, sugarsnaps og avocado vendes forsigtigt sammen, toppes med frisk brøndkarse og serveres med de sprøde brødskiver.