Go Back
+ servings

Bruschetta med røget laks og Skagenssalat

Ret: Aftensmad, Forret, Frokost
Keyword: Laks, Røget laks
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 store skiver landbrød
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Lidt blade crisp-salat
  • 200 g Glyngøre røget laks
  • 250 g Sønderjyske Fristelser Skagenssalat
  • 100 g Vores rejer
  • Friske urter, eks. dild, kørvel, persille og karse

Sådan gør du

  • Landbrødet pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og ristes i ovnen ved 200°C i 7-8 minutter. Herefter skæres skiverne på skrå i to mindre stykker.
  • Crisp-salaten skylles, tørres, rives i mindre stykker og fordeles på brødet.
  • Lakseskiverne fordeles ligeledes på brødstykkerne, ovenpå salaten.
  • Herefter toppes der med Skagenssalat, drænede rejer og friske urter.