Go Back
+ servings

Dampet torsk på sprødstegt grønt

Ret: Aftensmad, Frokost
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 stk. Glyngøre torskeloins
  • 2 stk. majskolber
  • 1 stk. squash
  • 4 stænger bladselleri
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 bundt grønne asparges
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Citron
  • Timian

Sådan gør du

  • Torskeloins optøs i god tid og saltes et kvarters tid inden tilberedning. Tilberedes i ildfast fad i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter.
  • Majskolberne rengøres, skæres i mindre stykker og koges i letsaltet vand i 5 minutter. Herefter afkøles de, og majsene skæres fri af kolben i store flager.
  • Grønsagerne renses, skæres ud i mindre stykker og steges af på panden i rækkefølgen, squash, bladselleri, rød peber, asparges og til sidst kommes majsflagerne ved. Grønsagerne krydres med salt og peber og vendes forsigtigt rundt på panden, til de er stegte men stadig sprøde.
  • Server de dampede torskeloins på en farverig bund af sprødstegt grønt, toppet med frisk timian og lidt frisk citronsaft.