Go Back
+ servings

Sild Waldorf i hjertesalat

Forb. tid15 min
Tilb. tid10 min
Ret: Frokost
Keyword: Kryddersild
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 8 stk. dildbidder
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 stk. grønt æble i fine tern
  • 1 stængel bladselleri i fine skiver
  • 1 lille klase grønne druer skåret i halve
  • 8 stk. valnøddekerner skåret i kvarte
  • Havsalt
  • 8 stk. hjertesalatblade
  • 1 bdt. dild

Tilbehør:

  • Lun baguette

Sådan gør du

  • Pisk fløden og vend den med cremefraiche.
  • Mæt cremen med æbletern, selleri, halve druer og valnødder. Smag til med havsalt.
  • Anret Waldorfsalaten i hjertesalatskåle og top med dildbidder og frisk dild.

INFO:

  • Waldorfsalat er en creme med æble, bladselleri, grønne druer og valnødder. Salaten så dagens lys for første gang i 1896 på Waldorf Hotel i New York.